Online Brand marketing

Waarom website optimalisatie?

Waarom is website optimalisatie belangrijk voor je website? 

Als ik persoonlijk bij een klant ben leg ik een website altijd uit als een boek. Wij van Binler ontwerpen en schrijven het boek. Maar toch blijven er veranderingen komen in de markt, dit kan zowel via zoek machines zijn of de markt gaat zoeken naar andere zoekwoorden (SEO).


Maar als Binler een website oplevert  zou het boek uitgegeven kunnen worden en hoeft Binler niets meer te doen?

Het mooie van websites vergelijking met boeken is dat een website continu geoptimaliseerd kan worden. Wij van Binler besteden minimaal een aantal uur per maand om uw website te verbeteren. Er kan gekozen worden voor online campagnes van Social Media of er kan gekozen worden voor SEO of SEA, of als u andere eisen heeft kunnen wij hieraan voldoen. Wij proberen altijd onze diensten te verbeteren. 

Maandelijks hebben wij contact 

Maandelijks hebben wij even contact hoe het met uw (online) bedrijf gaat. Wij proberen je te adviseren via door middel van een (online) strategisch niveau. Je kan er voor kiezen om een maandelijks bedrag te betalen voor online hosting en advies. Je hebt dus zelf de trouwtjes in handen. 

Analyse 

Met uw aanvraag zullen wij een gratis analyse uitbrengen. Binler zal uw website grondig inspecteren op fouten en verbeteringen. Daarnaast kijken wij wat er verbeterd kan worden. Met onze professionals kunnen wij voor je een sterk Brand creëren. Stuur ons een verzoek om je website te verbeteren en wij kijken gratis naar je website!

Advertising

Optimalisering van SEO en advertising op social media of op Google

Optimalisering website

Optimalisering van je website waaronder linkbuiling en SEO

Je eigen website optimaliseren

Als je eigen website wilt optimaliseren moet je wel weten wat je gaan doen of waar je kosten kan besparen. Binler zal belangrijke tips geven en uitleggen wat de belangrijkste elementen zijn waardoor je website tot een verbetering zal komen. Meestal bouwen wij een website in WordPress. Dit is een eenvoudig systeem waardoor u zelf ook aan de slag kan gaan. Sta je al te popelen op aan de slag te gaan, weet je nog niet precies hoe. Neem contact met ons op en wij adviseren je graag hierbij.